Aplikator bisera i utiskivači za fondant GEMPASTER

48 ocjena kupaca

Napravite privlačne i Instagram vrijedne torte čak i kod kuće stvarajući nevjerojatne uzorke rešetkastih mreža!

399kn 199kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 199kn/kom 2x 199kn/kom 3x 199kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

JEDNOSTAVNO NAPRAVITE TORTE KOJE IZGLEDAJU PROFESIONALNO!


Čak i kod kuće možete napraviti privlačne torte koje ćete s ponosom objaviti na Instagramu tako što ćete izraditi prekrasne uzorke i aplicirati bisere! GEMPASTER omogućuje vam da na svoju tortu lako i precizno stavite jestive bisere. Tu je i komplet utiskivača za fondant kojima možete izraditi prekrasne uzorke i jedinstvene teksture u valjanom fondantu. Zadivite prijatelje i obitelj te pokažite svoje slastičarske vještine!

ZNAČAJKE:

  • LAKO NAPRAVITE NEVJEROJATNE TORTE – Upotreba je jednostavna, pa remek-djela možete izraditi u tren oka! S lakoćom ga može upotrebljavati svatko.
  • PREKRASNI I JEDINSTVENI UZORCIIzradite jedinstvene, prekrasne uzorke i teksture u valjanom fondantu. Može se upotrijebiti i za bombone, čokolade, kolačiće i još mnogo toga.
  • JEDNOSTAVNO I PRECIZNO – Upotrijebite GEMPASTER za dodavanje jedinstvenih, jestivih bisera na tortu. Jednostavan za upotrebu!
  • TRAJAN I MOŽE SE PONOVO UPOTRIJEBITI – Izrađen od izdržljivog i trajnog materijala. Također se može ponovo upotrijebiti, pa je ekološki prihvatljiv i dugoročno će vam uštedjeti novac.
  • UTISKIVAČI ZA FONDANTJednostavno razvaljajte fondant, pritisnite utiskivač u njega, a zatim ga uklonite i otkrijte željeni uzorak.
  • APLIKATOR ZA BISEREJednostavno napunite uložak jestivim biserima i zatvorite. Pritisnite kako biste na tortu stavite bisere i počnite s ukrašavanjem.

TEHNIČKI PODACI:

  • Veličina: 30,6 x 16 cm

U PAKIRANJU SE NALAZI:

  • 1 komplet s aplikatorom za bisere i utiskivačima za fondant

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Dunja Brezovac
11.09.2021
Ovaj proizvod pravi je prijatelj svakog slastičara. Ranije sam se služila pincetom, ali ovo je mnogo bolje.
Ana G.
13.08.2021
Vrlo jednostavan za upotrebu
Ružica Valić
06.08.2021
Obožavam ovaj proizvod
Recenzije