Automatski uvijač za kosu za sitne valove CRIMMASTER

77 ocjena kupaca

Stvaranje teksture i volumena nikada nije bilo jednostavnije. Iskusite novu razinu stvaranja sitnih kovrči s pomoću ovog uvijača za kosu.

399kn 289kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 289kn/kom 2x 289kn/kom 3x 289kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

POJEDINOSTI

Značajno smanjuje vrijeme oblikovanja automatskim uvlačenjem kose između rotirajućih cijevi za uvijanje. Idealno za izgled sitnih kovrči ili oblikovanje kose radi dodatnog podizanja i volumena na korijenu. Dvije postavke temperature do 230 °C – idealno za sve tipove kose. Može se upotrebljavati i za stvaranje uvojaka i kovrči fine teksture. Naborane cijevi za teksturu sitnih kovrči i volumen. Automatsko isključivanje za jedan sat

Stvaranje teksture i volumena nikada nije bilo jednostavnije. Iskusite novu razinu stvaranja sitnih kovrči s pomoću uvijača za kosu CRIMMASTER. Omogućuje revolucionarne profesionalne stilove sitnih kovrči za nekoliko sekundi i pruža ujednačen izgled automatskim uvlačenjem kose između rotirajućih cijevi za sitne kovrče. Intenzitet svake kovrče određuje se pritiskom na uvijač.

UPUTE

  • Stavite male pramenove kose između rotirajuće cijevi, počevši od korijena.
  • Aktivirajte rotirajuće cijevi stezanjem uvijača. Provjerite da cijevi okrećete prema dolje.
  • Uvijač za kosu automatski će povući kosu, ali idealno je da pomognete tako da nježno i polako navodite kosu za bolje rezultate.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
T. Radović
20.09.2021
Sviđa mi se :)
Ana
22.08.2021
Jako je jednostavan za upotrebu!! Toplo preporučujem da ga nabavite, osobito ako ste tek počeli upotrebljavati vruće alate. U trenu stvara vidljive sitne kovrče i rijetko trebate više puta prelaziti po jednom mjestu. Samo se pobrinite da POLAKO pomičete po dijelu kose koji oblikujete kako bi se na kosi stvorio veći val.
Katarina
19.08.2021
Moje prijateljice i ja obožavamo ovaj automatski uvijač. Upotrebljavamo ga skoro svaki dan. Jako je zabavan. U iskušenju sam da nabavim drugi!!
Recenzije