Jastuk na napuhavanje PLAYPAD za igru

62 ocjena kupaca

Inovativni jastuk na napuhavanje za odmor i aktivnu igru razvija motoričke vještine vašeg mališana, pruža beskrajnu zabavu nakon koje mirno može zaspati na vodi i zraku!

399kn 169kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 169kn/kom 2x 169kn/kom 3x 169kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Inovativni jastuk na napuhavanje za igru i odmor PLAYPAD razvit će motoriku vašeg mališana, beskrajno ga zabaviti i mirno uspavati na vodi i zraku! PLAYPAD jača i potiče razvoj mišića leđa, nogu, ruku i vrata vašeg mališana dok leži na trbuhu, a uz pomoć zabavnih vodenih životinja koje se pomiču unutar jastuka potiče razvoj koordinacije pokreta!

ZABAVA I ODMOR NA VODENOM OBLAKU

Pomicanje vode i vodenih životinja unutar PLAYPAD jastuka uvijek je beskrajno zabavno za mališane! Jastuk PLAYPAD na napuhavanje dizajniran je tako da jača mišiće dok vaš mališan leži na trbuhu i igra se, a kad se umori, jastuk omogućuje ugodan odmor na oblaku vode i zraka!

POTIČE RAZVOJ MIŠIĆA I KOORDINACIJU

PLAYPAD odgovara na pritisak rukom i nogom tako što se voda i vodene životinje počinju pomicati, što potiče razvoj koordinacije, koncentraciju i mišića leđa, nogu, ruku i vrata! Jastuk jednostavno napunite zrakom i vodom po vlastitoj želji, stavite ga na pod i beskrajna zabava može početi! Jastuk PLAYPAD također je izvrstan poklon za svu djecu stariju od 3 mjeseca.

PRENOSIVI DIZAJN ODLIČAN ZA PUTOVANJA

Jastuk na napuhavanje PLAYPAD dizajniran je tako da se lako može napuniti zrakom i vodom, isprazniti nakon upotrebe i složiti na veličinu koja stane u svaku torbu i kovčeg. Jednostavan i prenosiv dizajn izvrstan je za putovanja i godišnji odmor, pa će PLAYPAD vašeg mališana zabaviti gdje god se nalazili!

ZNAČAJKE

  • Visokokvalitetni PVC bez BPA
  • Jastuk na napuhavanje s vodom i zrakom
  • Potiče razvoj mišića i koordinacije
  • Zabava uz pomoć vode i živahnog kretanja vodenih životinja
  • Prenosivi dizajn, odličan za putovanja
  • Boja: prozirno plava sa raznobojnim životinjama
  • Dimenzije: 66 x 50 x 6,5 cm
  • Materijal: kvalitetan PVC bez BPA

 

Upozorenje: prikladno za djecu stariju od 3 mjeseca. Jastuk se smije upotrebljavati samo pod nadzorom odrasle osobe jer postoji opasnost od gutanja ili gušenja malim predmetima.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Jelena
23.09.2021
OMG, ovo je odličan jastuk... moja beba se toliko zabavlja da se ja uopće ne moram igrati s njim! GENIJALNO!!!
Marko
13.09.2021
Izvrstan i zabavan jastuk za djecu i djetinjaste odrasle ljude :) Jako zabavno!
Veronika
04.09.2021
Svakako preporučujem... moja beba nikad nije bila sretna kao na ovom jastuku!
Recenzije