Kockice za slaganje motiva FACEMATCH

57 ocjena kupaca

Izgradite vještine prepoznavanja oblika i boja već u ranoj fazi razvoja djeteta.

249kn 189kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 189kn/kom 2x 189kn/kom 3x 189kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem


ZNAČAJKE:

  • DIDAKTIČNA IGRAČKA: Izgradite vještine prepoznavanja oblika i boja već u ranoj fazi razvoja djeteta. Može poboljšati dječje strpljenje, potaknuti dječju maštu kao i poticati njihov fizički i intelektualni razvoj.
  • ŠARENO I ZABAVNO: Smiješni izrazi lica i šareni geometrijski oblici za privlačenje dječje pažnje.

  • RAZNE FUNKCIJE: Može pomoći u povećanju inteligencije djece, rasterećenju odraslih, sprječavanju gubljenja pamćenja kod starijih osoba
  • SIGURNI MATERIJAL: Svi su komadi dobro brušeni i obojani, izrađeni od trajnog drveta i netoksičnih materijala za bojenje, sprječava ozljeđivanje djece tijekom upotrebe, djeca se mogu sigurno igrati

Mogućnosti izazova:

Razna lica emotikona

PAKIRANJE UKLJUČUJE:

  • 16 drvenih kocki u bojama s izrazima lica
  • 50 kartica s izazovima

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Paulina P.
26.08.2021
Proizvod je stiglo na vrijeme, u dobroj formi. Naručila sam ga kao božićni poklon. Još se nismo igrali s njim. Ali znam da će se svidjeti mojem djetetu.
Bruno L.
15.08.2021
Razvija vještine razmišljanja kod djece predškolske dobi. Moj sin od 4 godine obožava ovu igru i predstavlja mu izazov. I moj sin od 7 godina obožava tu igru, no njemu je bilo puno lakše.
Eli H.
12.08.2021
Moj sin od 4 godine zamolio me je da mu kupim ove kockice nakon što se igrao s njima u školi. S pomoću njih uči oblike i boje, poboljšava koordinaciju pokreta očiju i ruku i koncentraciju. Moj sin može sjediti čitav sat i igrati se s njima. Preporučujem!
Recenzije