Ljama koja pleše LIDY

69 ocjena kupaca

LIDY može otpjevati čak 3 pjesme koje brzo idu do uha. Uz njezino namigivanje i pomicanje glave plesat će sva obitelj i prijatelji – samo tko će biti pobjednik plesne bitke; Jednostavno pritisnite gumb za početak!

289kn 209kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 209kn/kom 2x 209kn/kom 3x 209kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

POJEDINOSTI

Cijela obitelj počet će cupkati i plesati s LIDY.

LIDY se isporučuje s tri lako pamtljive pjesme uz koje možete pjevati. Njezini plesni pokreti i okretanje glavom kao da pozivaju sve u obitelji i prijatelje da zaplešu s njom — no tko će pobijediti u plesnom natjecanju? Jednostavno pritisnite gumb za početak!

Komplet uključuje jednu igračku LIDY i priručnik s uputama.

Baterije nisu uključene.

Prikladno za djecu stariju od 3 godine.

TEHNIČKI PODACI

  • Dob: 3 do 10 godina
  • Potrebne baterije: 4 x AA (nisu priložene)
  • Sigurnosne informacije: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Kristina
25.09.2021
Moja kćer od 8 godina obožava ovu igračku i odmah se pridružuje plesanju i trese guzom. Na raspolaganju su 3 lako pamtljive pjesme. Moja kćer od 1 godine uživa gledajući kako se ljama trese i vrti. Pastelne boje su predivne. Ovo je stvarno jedinstvena i zabavna igračka.
Silvija
24.08.2021
Ova igračka zabavlja sve ukućane, od odraslih pa sve do najmlađeg člana koji ima samo jednu godinu. Nove pjesme vrlo su zarazne i optimistične, pozivaju da ustaneš i zaplešeš. Krzno u pastelnim duginim bojama jako je mekano!
Edita
22.08.2021
Ova igračka LIDY jako je zabavna i smiješna. Djecu zabavlja kad je vide kako trese guzom i okreće glavom. 3 pjesme koje su dostupne jako su vesele i zabavne za slušanje dok gledate LIDY koja pleše u ritmu.
Recenzije