Organizator za sudoper SINKITOP

68 ocjena kupaca

Praktičan organizator s pomoću kojega možete brzo i učinkovito urediti prostor na radnoj površini u kuhinji! Ima prostranu košaru za odlaganje posuđa i dvostruki držač za cijeđenje i sušenje kuhinjskih krpa i spužvi.

Boja je nasumična (tamno siva ili tirkizna)

199kn 159kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 159kn/kom 2x 159kn/kom 3x 159kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Savršen alat za uređenje i organizaciju kuhinje!
SINKITOP je rastezljivi dodatak za sudoper s pomoću kojega možete jednostavno organizirati i osloboditi prostor na kuhinjskoj radnoj površini.

Prostor za sve proizvode za čišćenje
SINKITOP ima prostranu košaru za odlaganje pribora potrebnog za pranje posuđa – spužve, četke, krpe, deterdženti, sapuni itd.

Nema više vlažnih spužvi s neugodnim mirisom
Mokre spužve i vlažne krpe idealno su okruženje za pojavu bakterija, pa je nužno iscijediti i osušiti spužve i krpe za čišćenje kako ne bi došlo do razmnožavanja bakterija i pojave neugodnih mirisa. SINKITOP omogućuje učinkovito cijeđenje i sušenje krpa, a košara s rupama osigurava brzi odvod i sprječava zadržavanje vode.

Za higijensku organizaciju posuđa
Više nećete morati sušiti spužve i krpe pokraj sudopera ili ih čak ostavljati u njemu gdje će se ponovno smočiti svaki put kada otvorite slavinu. Uz to, spužve i krpe na jednom mjestu ostavit će dojam organiziranijeg prostora.

Za sudopere svih veličina
SINKITOP ima rastezljiv dizajn koji osigurava da košarica organizatora savršeno odgovara veličini vašeg sudopera. Dimenzije košare iznose od 36 cm do 50 cm (razvučena).

 

Lagana ugradnja i čišćenje
Stavljanje organizatora vrlo je jednostavno jer vam nisu potrebni alati ili ljepilo. Samo sastavite SINKITOP i postavite ga na rub sudopera. Brza ugradnja također vam omogućuje lako čišćenje i održavanje organizatora.

 

Boja: tamno siva
Dimenzije: duljina: od 36 do 50 cm / širina: 8,5 cm / visina 28 cm
Materijal: plastika (PP)

Paket sadrži:
1x organizator za sudoper SINKITOP

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Julija
10.09.2021
Napokon proizvod s pomoću kojega se mogu riješiti smrada spužve... otkad sam kupila SINKITOP, moje spužve traju barem 4 puta duže, a smrada nema!! Preporučujem!
Miro
19.09.2021
Izvrstan proizvod za organiziranje malog sudopera... drži prljavo posuđe dalje od čistih spužvi, ali sve je nadohvat ruke. Preporučujem 100 %!!!
Valerija
06.09.2021
Savršeno za bilo koji sudoper jer se može proširiti kako bi odgovarao bilo kojoj veličini. Obožavam ga!!!
Recenzije