Pametni bežični uvijač za kosu CURLCODE

49 ocjena kupaca

Ovaj inteligentni uvijač za kosu automatski uvlači kosu prema unutra i uvija je od korijena do vrha. Kovrča će biti spremna za 8 sekundi!

299kn 229kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 229kn/kom 2x 229kn/kom 3x 229kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Živahne kovrče ili valovi u pet jednostavnih koraka:

Započnite temeljitim češljanjem kose i podijelite je na pramenove željene debljine.

Namjestite temperaturu (150 °C do 200 °C), vrijeme uvijanja (8 do 18 sekundi) i smjer uvijanja (lijevo ili desno) prema svojim željama. Što dulje držite kosu unutra, kovrča će biti čvršća.

Umetnite kraj pramena kose u otvor uvijača te pritisnite gumb za početak – pramen će se uvući unutra.

Kad čujete zvučni signal, izvucite kosu iz uvijača. Malo je razradite rukom i odmah poprskajte lakom kako biste zadržali učinak.

Kad su sve kovrče spremne, nježno ih počešljajte priloženim češljem za prirodan izgled. I gotovo!

Keramički premaz uvijača osigurava ravnomjernu raspodjelu topline tijekom uvijanja – kosa se ne pregrijava i ne oštećuje se oblikovanjem. Kovrče su pune sjaja!

Automatski uvijač za kosu sigurniji je od standardnog uvijača jer nema vrućih ploča oko kojih se vaša kosa uvija. Također ne postoji opasnost od opeklina vlasišta.

Uvijač će vas sam obavijestiti zvučnim signalom kad je kovrča gotova. Kovrču sad možete izraditi u samo 8 sekundi!

Ovaj uvijač za kosu stvarno je pametan! Možete odabrati smjer svojih kovrča – desno za desnu stranu lica i lijevo za lijevu stranu.

Ovaj automatski uvijač za kosu savršen je za uvijanje kose na stražnjoj strani glave, koja je inače teško dostupna. Sve što trebate učiniti jest uhvatiti pramen i uređaj će ga povući unutra i uviti od vrhova do korijena. Uvojci na stražnjoj strani glave izgledat će jednako dobro kao i oni na prednjoj strani!

Naš automatski uvijač za kosu prikladan je i za kratku kosu. Zahvaljujući automatskom hvatanju pramenova kose može uvijati kovrče već od korijena!

Curlcode je bežičan! Napunite uvijač s pomoću priloženog USB kabela i jednostavno ga upotrijebite gdje god se nalazili – na primjer, u automobilu :)

Uvijač za kosu možete upotrijebiti i kao prijenosni punjač za napajanje telefona, pa se telefon nikada neće isključiti u kriznoj situaciji.

Curlcode je dugačak samo 20 cm, pa ga možete ponijeti sa sobom u torbi ili ruksaku. Uvijte kovrče na poslu, u školi ili na putu!

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 4
Laura G.
30.08.2021
Odličan uređaj! Konačno ne moram mjeriti vrijeme dok uvijam kosu. Ovdje namještam vrijeme uvijanja, a sam uvijač ispušta zvučni signal kad mogu izvaditi kosu. Zahvaljujući tome, sve kovrče izgledaju isto.
Monika N.
22.09.2021
Uvija kosu brže i lakše od mojih prethodnih uvijača. Posebno mi je koristan na putovanjima. Također mi se sviđa što nema vrućeg dijela na kojem mogu opeći prste.
Ozana B.
07.09.2021
Vau, stvarno radi bez kabela! Mogu ugodno sjesti gdje imam dobro svjetlo i uviti kosu bez petljanja kabela. Sviđa mi se ova dvosmjerna funkcija uvijanja. Dajem 5/5!
Olja S.
16.09.2021
Dobar i praktičan uvijač za kosu. Spasio me na vjenčanju moje rođakinje kad mi se frizura raspala zbog vremenskih uvjeta. Preporučujem ga!
Recenzije