Pametni prijenosni foto pisač (s 2 role termo papira) MINIPRINT

77 ocjena kupaca

MINIPRINT upotrebljava termalni ispis, što znači da za ispis nije potrebna tinta! Kompatibilan sa svim pametnim telefonima na tržištu!

Boja: Bijela

Mogućnost kupnje dodatnih KOMPLETA (5KOM) ROLNIH PAPIRA (također telefonom).

459kn 299kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 299kn/kom 2x 299kn/kom 3x 299kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Ispišite što god želite

Ispis svega što želite: Podržava više funkcija, može ispisati fotografije, naljepnice, poruke, popise, zapise, QR kod, sadržaj s interneta i tako dalje. Aplikacija nudi razne fontove i teme kako bi vaše fotografije bile moderne.

Upotrebljava termalni ispis, što znači da za ispis nije potrebna tinta! Kompatibilan sa svim pametnim telefonima na tržištu!

ZNAČAJKE

  • OVJEKOVJEČITE SVOJE NAJLJEPŠE TRENUTKE – Osjetite radost prisjećanja na svoje najbolje uspomene ispisujući ih izravno s telefona!
  • UVIJEK BUDITE ORGANIZIRANI – Imajte sve pod kontrolom na poslu i ispišite svoje bilješke kako biste organizirali zadatke ili označili sve što želite.
  • PRIJENOSAN – Praktičan za putovanja! Budući da se pisač napaja baterijom, nije vam potreban kabel za napajanje i možete ga ponijeti sa sobom bilo kada i bilo gdje.
  • NIJE POTREBNA TINTA – Ispišite fotografije u trenu i bilo gdje. Zahvaljujući tehnologiji grijanja tinta nije potrebna i nema nepotrebnih troškova.
  • POVEZUJE SE PREKO BLUETOOTH VEZE – Jednostavno i brzo povežite bilo koji pametni telefon putem Bluetooth veze u samo nekoliko sekundi.

POPISI PROIZVODA

  • 1 x prijenosni foto pisač
  • 2 x role termo papira (5 m)
  • 1 x korisnički priručnik
  • 1 x USB kabel za punjenje

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Amalija
27.09.2021
Izgled ovog malog pisača zaista je sladak. Baš mi se sviđa. S obzirom na to da imam ružan rukopis, neke je stvari puno bolje ispisati nego pisati rukom. Može se upotrebljavati i za naljepnice koje ćete zalijepiti na hladnjak, ispisivanje popisa za kupnju ili bilo čega drugoga.
Jasna
05.08.2021
Savršeno, nije potrebna tinta. Odličan za male projekte. Ima mnogo mogućnosti.
Sanja
30.07.2021
Obožavam ovaj mini pisač. Sviđa mi se što se može puniti pa naljepnice mogu ispisivati bilo kada i bilo gdje. Druga prednost je ta što može ispisati sliku s pametnog telefona u trenu. U potpunosti napunim pisač i mogu bez problema ispisivati sadržaj i do 30 puta. Lijep proizvod.
Recenzije