Stimulator za grudi BREASTIUP

48 ocjena kupaca

Nemate bujne grudi? Želite li ih dodatno povećati? Tu smo za vas! Predstavljamo BREASTIUP.

Dimenzije: 5,7 * 5,7 * 1,8 cm
Paket sadrži: 1 * BREASTIUP

299kn 149kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 149kn/kom 2x 149kn/kom 3x 149kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Imate male grudi? Želite li naglasiti svoje grudi? Imamo rješenje za vas! Predstavljamo vam BREASTIUP.

BREASTIUP je ELEKTRIČNI MASAŽER KOJI SE LIJEPI i PRUŽA PRIRODNU MASAŽU AKUPUNKTURNIH TOČKI NA PRSIMA kako bi se NAGLASILE i POVEĆALE GRUDI.


MOŽE UČINKOVITO POMOĆI OBNOVITI CIRUKLACIJU, ELASTIČNOST KOŽE i REAKTIVIRATI OBNOVU STANICA kako se GRUDI NE BI OBIJESILE ili IZGUBILE OBLIK. POTIČE LUČENJE OKSITOCINA.


BREASTIUP DAJE LIJEPO OBLIKOVANE, ČVRSTE GRUDI BOLJEG TONUSA, a TKIVA će biti BOLJE OPSKRBLJENA KISIKOM i DETOKSIFICIRANA.BREASTIUP napravljen je od KVALITETNOG SILIKONA koji je SIGURAN za STAVLJANJE NA KOŽU. MEKAN je i LAGAN te ima OBLIK KRILA koji SAVRŠENO ODGOVARA vašim GRUDIMA. Dostupno je 5 NAČINA RADA i 15 POLOŽAJA kako bi se postigla VRHUNSKA TEHNOLOGIJA UGODNE MASAŽE te TEHNOLOGIJA EMS NISKOFREKVENTNOG PULSIRANJA koja POTIČE ZDRAVLJE VAŠIH GRUDI.

Ima TRI LAKO DOSTUPNA GUMBA: GUMB ZA UKLJUČIVANJE/ISKLJUČIVANJE, GUMB + za POVEĆANJE INTENZITETA masaže i GUMB – za SMANJENJE INTENZITETA masaže.


BEŽIČAN je i BEŠAVAN, pa je PRIKLADAN ZA NOŠENJE ISPOD ODJEĆE. MALI je i LAKO PRENOSIV. Kako bi UPOTREBA BILA PRAKTIČNIJA, napajaju ga 2 AAA baterije (nije uključeno). SAVRŠEN je za SVE VRSTE GRUDI. ZA BRZE i VIDLJIVE REZULTATE PREPORUČUJE SE upotrebljavati 15 MINUTA DNEVNO.


Ne koristite BREASTIUP ako:

  • Ste trudni
  • Ako imate rak ili epilepsiju ili ako ste pod medicinskim nadzorom zbog kognitivnih oštećenja
  • Imate oštećenu kožu
  • Vi ste srčani bolesnik ili imate pacemaker
  • Imate hipertenziju.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Amina
20.09.2021
Nisam vjerovala, ali bila sam u krivu. Od ovog masažera neće vam narasti ogromne grudi, ali definitivno ćete dobiti na punoći i osjećat ćete se seksi. Moram uzeti broj veći grudnjak.
Lovorka
29.08.2021
Ovaj proizvod funkcionira. Stvarno mi se sviđa!
Marija Burić
27.08.2021
sviđa mi se, haha, to je sad moja mala tajna
Recenzije