Stolarsko kutno ravnalo EDGELINE

ocjena kupca

Novi EDGELINE pojednostavit će vam život tako što će obuhvatiti rub ploče i dati vam preciznu skalu za mjerenje s obje strane.

399kn 239kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 239kn/kom 2x 239kn/kom 3x 239kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Ograničena ponuda alata koji se više ne izrađuje!

Novi EDGELINE pojednostavljuje vam život tako što se postavi oko ruba materijala i daje vam precizna mjerenja s obje strane.

Čak se i najvještiji stolari suočavaju s izazovima pri preciznom postavljanju ravnala na veće panele. Možete pokušati produžiti proizvodnu liniju s pomoću malog kutnika, ali će čak i mala pogreška uzrokovati veće produljenje, čime će se pogreška povećati.

Naše najnovije precizno ravnalo pruža neusporedivu preciznost za rad na raznim vrstama ploča. Samo pritisnite glavu pod željenim kutom, a zatim povucite ravnu crtu. Glava se može namjestiti između 0° i 70° i čvrsto se zaključava svakih 5° (plus 22-1/2° i 67-1/2°), tako da vam pruža točan referentni kut i duljinu. Ne postoji drugo prilagodljivo T-ravnalo koje vam može pružiti kutni raspon i pozitivno indeksiranje s pomoću konektora Edgeline.

Tajna ravnala EDGELINE leži u nizu precizno utisnutih indeksnih rupa i opružnog indeksirajućeg klina koji ulazi u njih. Klin sjeda na svoje mjesto i osigurava apsolutnu preciznost mjerenja.

Čak i kad ne radite s kutovima, ovo je alat za kojim ćete sigurno posegnuti u gotovo svakom projektu. Na ravnalu su utisnuti ekskluzivni urezi za obilježavanje dizajnirani u obliku zubaca pile. Cijelom duljinom ravnala utisnuti su urezi na svakih 15 mm. Sve što trebate učiniti jest staviti olovku u urez i gurnuti glavu uz rub ploče kako biste dobili savršenu paralelnu liniju.

EDGELINE također funkcionira po pravilu kuke, dajući vam pozitivnu referencu na rubu ploče. Na oba ruba ravnala laserski je ugravirana skala u centimetrima. Gradacije se održavaju na toleranciji od ±.0,001 cm od ukupne akumulirane pogreške na cijeloj duljini ravnala. Tanko ravnalo od nehrđajućeg čelika lako se očitava i smanjuje pogreške paralaksa.

Dimenzije:
– zajedno 32 cm,
– ravnalo 24,5 cm

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.