Vanjska termalna vreća za spavanje za hitne slučajeve HOTBAG

46 ocjena kupaca

Neizostavan dodatak za preživljavanje, posebno zimi. Osigurava hitno preživljavanje i sprečava hipotermiju u zahtjevnim zimskim uvjetima.

389kn 169kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 169kn/kom 2x 135kn/kom 3x 118kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Ovo je obavezna oprema za preživljavanje, osobito zimi. Osigurava preživljavanje i sprječava hipotermiju u ovo nepredvidivo godišnje doba.

Uvijek budite pripremljeni uz HOTBAG! Možete spasiti svoj i tuđi život jednostavnim držanjem ove opreme pri ruci. Ključno je uvijek imati HOTBAG kada ste na kampiranju, planinarenju, razgledavanju, pa čak i u automobilu.

Nikada ne biste željeli ostati na cjedilu bez ove opreme za hitne slučajeve jer hipotermija može nastupiti za samo 5 minuta. Hipotermija može na kraju uzrokovati potpuno otkazivanje vašeg srčanog i dišnog sustava, a potom i smrt. Hipotermiju često uzrokuje izlaganje hladnom vremenu ili uranjanje u hladnu vodu

Ova je oprema jednostavna, kompaktna i izuzetno učinkovita, omogućuje vam održavanje potrebne topline koja vam je potrebna kako biste izbjegli bilo kakav oblik hipotermije.

ZNAČAJKE:

HOTBAG se ubraja u najbolju opremu za preživljavanje.

 • Izuzetna toplina: Budući da reflektira 90 % tjelesne topline nazad na vas, apsolutno će vas držati ugrijanima na nemilosrdnoj hladnoći. Osim toga, možete je umetnuti u vreću za spavanje i podići temperaturu vreće za 20 stupnjeva!
 • Vodootporna i otporna na vjetar: Ne propušta kišu i vjetar, štiteći vas učinkovito od vremenskih nepogoda. I za razliku od ostalih vreća za spavanje za hitne slučajeve, ima također i potpuno zatvorene šavove te tako stvara neprobojnu barijeru između vas i onoga što bi vas moglo ubiti.

 • Super izdržljiva: Mylar koji reflektira toplinu presvučen je posebnim materijalom. Ovaj je materijal rastezljiv, otporan na habanje i napravljen da traje. Možete ga upotrebljavati uvijek iznova i bit će tu za vas kad vam zatreba.
 • Super lagana i kompaktna: Za preživljavanje – lakše je bolje. Doslovno vam nikad neće biti na teret jer je teška samo 150 grama i nije veća od dlana.
 • ​ Super jednostavna za upotrebu: Izvanredne situacije nisu vrijeme za rukovanje složenom opremom za preživljavanje. Iako je lagana i kompaktna, s 2,10 m duljine i 90 cm širine vrlo je lako ući u nju i izaći, što je čini savršenom za preživljavanje.

Ako niste sigurni koliko će trajati vaše sljedeće putovanje, spakirajte ovu vreću za svaki slučaj. Lagana je, jednostavna za nošenje i zagrijava cijelo tijelo. Pogodno za spavanje vani ili čak u automobilu.


Navlaka i podstava izrađene su od visokokvalitetnog PE materijala. Zahvaljujući visokokvalitetnim PE materijalima, toplina koju vaše tijelo proizvodi ostaje uz vas i grije vas tijekom noći, čak i ako spavate pod zvijezdama.

Vreća za spavanje dolazi u jednoj veličini, u obliku omotnice i svatko može jednostavno stati u nju. Imali smo kupce od 195 cm visine i 145 kg težine! Pa ako se još pitate „Jesam li prevelik za ovo?” Nemate se oko čega brinuti. U slučaju nužde, ljudi će vas moći lako uočiti zahvaljujući jarko narančastoj boji.

Zašto ovo morate kupiti?

  1. Ako se želite zaštititi od nemilosrdnih vjetrova i kiše
  2. Ako se želite zaštititi od opasnosti broj 1 u divljini – hladnoće
 1. Ako priroda zove i želite imati neometano iskustvo
 2. Ako uvijek smatrate da je sigurnost na prvom mjestu

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Ivan Hribar
10.09.2021
Kupio sam ovo za hitne slučajeve, ovakva se cijena ne propušta. Zadržavaju tjelesnu toplinu i otporne su na vjetar i kišu. Nisu bučne poput ostalih vreća za hitne slučajeve. Izgledaju kao da su presvučene gumenom plastikom koja ih čini tišima. Svakako ću ih naručiti još kao poklon za svoje prijatelje koji vole prirodu
Mihael L.
02.09.2021
Dobra stvar za hitne slučajeve. Ovo je dobro imati u izvanrednim situacijama, posebno kad je vrijeme loše. Odabrao sam baš ovaj predmet zbog cijene i veličine. Imam ga kao dio kompleta za hitne slučajeve u našim automobilima. Izvrsna je za kampiranje i za torbe za hitne slučajeve.
Hrvoje
21.08.2021
savršena je.
Recenzije