Višenamjenski češalj za ravnanje brade STYLER MEN

49 ocjena kupaca

Češalj za ravnanje prva je muška grijana četka za ravnanje, dizajnirana isključivo za ravnanje dlaka na licu za nježni završni izgled.

249kn 189kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 189kn/kom 2x 189kn/kom 3x 189kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Češalj za ravnanje prva je muška grijana četka za ravnanje, dizajnirana isključivo za ravnanje dlaka na licu za nježni završni izgled. Neuredne brade mogu biti frustrirajuće i nisu privlačne ženama. Postignite bolji izgled i veće samopouzdanje urednim i čistim izgledom uz ovaj češalj za ravnanje brade!

KLASIČNI – ČEŠALJ ZA RAVNANJE

 • Klasični češalj za ravnanje kose, jednostavan za upotrebu, omogućuje vam lako dovršavanje frizure i ravnanje brade.

UPGRADE – ČEŠALJ ZA RAVNANJE

 • Tehnologija negativnih iona: Češalj za ravnanje brade omogućava hidratiziranje i ravnanje kose, sprečavajući oštećenja uslijed topline i osiguravajući zdrav, uredan izgled. Čekinje češlja štite lice i vlasište od pregrijavanja. Negativni ioni osiguravaju ravnomjernu raspodjelu i sprječavaju oštećenje kose.

 

Svakodnevna upotreba gela i voska za kosu može uzrokovati ozbiljan gubitak kose

 • Češalj za ravnanje pogodan je za većinu tipova kose i brade i neće utjecati na krajnji rezultat zbog problema s kvalitetom kose.

 • Češalj za ravnanje brade: U kombinaciji s pločicom koja se zagrijava i zupcima češlja, dizajniran isključivo za postizanje volumena, ravnanje bočnih dlaka i ravnanje kovrčavih vlasi, jamči postizanje ravne i nježne brade.
 • Uštedite vrijeme: Češalj za ravnanje brade zagrijava se za 15 sekundi.

 • Jednostavna upotreba: Toplinska izolacija bez klizanja, udobno za držanje. Češalj za ravnanje brade djeluje kao zaštitni poklopac grijaće ploče, sprečavajući prekomjerno grijanje kose.
 • Potiče cirkulaciju krvi u kosi: Češalj za ravnanje brade s negativnim ionima i keramičkim premazom potiče cirkulaciju krvi u vlasištu, vraća vitalnost kože, smanjuje perut i čini kosu zdravom i elastičnom.

 • Lagana težina: Malene veličine, pogodan za popravljanje brade i frizure za vrijeme putovanja.

KAKO SE UPOTREBLJAVA

 • Obavezno osušite kosu i bradu prije početka upotrebe.
 • Jednostavno ukopčajte uređaj u mrežu napajanja i uključite deluxe peglu za bradu.
 • Pričekajte tri minute dok ne postigne optimalnu temperaturu od 120 °C.
 • Provlačite češalj kroz zrak i bradu, počevši od korijena do krajeva sve dok ne postignete željeni rezultat. Nećete oštetiti dlake ako više puta prođete isti pramen.
 • Kada završite, isključite deluxe uređaj za ravnanje brade i iskopčajte ga iz mreže, pričekajte da se ohladi prije nego što ga očistite.

TEHNIČKI PODACI

 • Veličina: 26,5 cm x 5,5 cm x 8,1 cm
 • Optimalna temperatura: 120 stupnjeva

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Ivan Matković
16.09.2021
Napokon znam zašto žene ulažu puno novaca u proizvode za kosu... Pa to štedi nevjerojatnu količinu vremena! Volim učinkovitost i ne želim provesti cijelo jutro u kupaonici. Na početku sam malo oklijevao pa sam se ohrabrio i kupio ovaj uređaj za ravnanje brade… i bila je to najbolja odluka ikad!
Krešo Stanić
07.09.2021
Proizvod je jednostavan za upotrebu, ali postupak traje. Oko 8 minuta do ravne brade.
Josip Šimić
02.09.2021
Brzo se zagrijava, čekinje se lako provlače kroz vlasi i radi vrlo brzo, a nema ni potrebe više puta prolaziti isti pramen. Odlično radi, još bolje s dobrim uljem za bradu.
Recenzije