Izvlačiv čistač prašine ARTICLEAN

49 ocjena kupaca

Dužina kada se produži: 2,6 m Napomena: Zbog različitih prikaza i svjetlosnih efekata, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slici.

Mogućnost kupnje dodatnog seta mini platna od mikrofibre (2 kom) (također telefonom).

209kn 149kn

Danas naručiš, u utorak, 5.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 149kn/kom 2x 149kn/kom 3x 149kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

GLAVNE ZNAČAJKE

  • MOŽE SE SAVIJATI I SKINUTI Ručka se može skinuti, a dio od mikrovlakana može se saviti, prikladno za čišćenje različitih mjesta! Dizajn s rupom za vješanje radi jednostavne pohrane i sušenja na zraku u visećem položaju.
  • BRZO I JEDNOSTAVNO ČISTITE VELIKE POVRŠINE Tehnologija pera od mikrovlakana upotrebljava milijune sićušnih vlakana za brzo hvatanje prašine, prljavštine i alergena kako biste mogli čistiti bez napora i upotrebe štetnih kemikalija!
  • JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE Čistač prašine koji se može produžiti možete očistiti vodom, a zatim iscijediti kako bi četkica od vlakana bila prirodno čupava; možete je upotrebljavati više puta!
  • KVALITETNO Čistači prašine s ručkama su snažni, a čistači prašine od mikrovlakana neće izgubiti dlačice i mogu se upotrebljavati dugi niz godina!
  • SVESTRAN: Ove praktične četke za ribanje prikladne su za upotrebu u kuhinjama, kupaonicama, praonicama rublja i garažama. Mogu se upotrebljavati i za čišćenje poda, tuševa, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, kuhinjskih površina, sudopera, kada i štednjaka.

TEHNIČKI PODACI

  • MATERIJALI: PP, aluminijska drška
  • Krpa od mikrovlakana
  • PAKET OBUHVAĆA: 1 x Čistač prašine

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Hrvoje
19.09.2021
Četka je vrlo udobna i ima dugu ručku. Vrlo je prikladna za čišćenje prašine na teško dostupnim mjestima. Hvala prodavaču na dostavi.
Tomislav
14.09.2021
Ova četka je super! Jako je udobna. Moj je krevet jako nizak i blizu podu. S pomoću ove četke sve je jednostavno i praktično. Sretan sam. Preporučujem kupnju.
Lea
04.09.2021
Odlično, hvala vam. Mogućnost da se objesi na zid vrlo je praktična.
Recenzije