Medicinske škarice za zadebljane ili urasle nokte na nožnim prstima NAIL PRO

46 ocjena kupaca

Pakiranje uključuje: Petodijelni set alata za nokte s kutijom i platnenom vrećom

299kn 179kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 179kn/kom 2x 179kn/kom 3x 179kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

OPIS

Muče vas zadebljani ili bolni urasli nokti?  Naše precizne škarice za nokte na nožnim prstima posebno se preporučuju osobama koje imaju problema s uvijenim noktima, tvrdim noktima, duplim noktima, lomljivim noktima, dubokim noktima i zadebljanim noktima.

ZNAČAJKE PROIZVODA

 width=

 • JEDINSTVEN DIZAJN: Ove škarice za nokte dizajnirane su za rezanje zadebljanih, uraslih noktiju na nožnim prstima, uvijenih noktiju i lomljivih noktiju na nožnim prstima, uzrokovanih psorijazom, gljivicama na noktima, ozljedama i starenjem. Škarice za nokte koje su zakrivljene prema unutra režu nokat i udobne su za rezanje.

 width=

 • SIGURNOST: Sastoje se od se preciznih oštrica kako bi se osiguralo čisto i ujednačeno rezanje s pomoću zakrivljenih kliješta škarica za nokte na nožnim prstima. Napravljene su od stopostotnog dermatološki testiranog kirurškog čelika kako bi se spriječila korozija i minimizirao rizik od infekcija. Oštrica se ne lomi i ne trga, precizno reže duge i zadebljane nokte na nožnim prstima i vrlo je sigurna.

 width=

 • POBOLJŠANE ŠKARE/KLIJEŠTA: Poboljšana dupla opruga i podizač nokta za podizanje uraslog dijela dalje od kože. To nije samo podizač, već i odličan čistač noktiju. Dolazi s plastičnim poklopcem za oštrice kako bi škarice ostale sigurne i higijenske. Idealno za starije osobe s artritisom ili osobe koje nemaju snage u rukama.

 width=

 • ERGONOMSKA RUČKA: Napravljene su od teških polimera i presvučene materijalom koji se ne kliže kako bi se izbjeglo klizanje iz ruku, jednostavno prianjanju i lako je rukovati njima. Osjećajte se ugodno zahvaljujući iskorištenom dizajnu ručke koja udobno prianjanja. Dolazi s prilagođenom futrolom za pohranu.

 width=

 • Ugodan i izvrstan izgled: Zaobljen dizajn kako bi stao na dlan vaše ruke. Ne morate se bojati znojnih dlanova, dugo držanje škarica neće uzrokovati umor. Neće vam biti hladno za ruke ako ih upotrebljavate zimi.

 width=

 • Opruga koja ne zahtijeva napor: kromirana vakuumska opruga od nikla, dizajnirana prema načelu poluge, glatkija je i može se upotrebljavati bez napora.

 width=

 • Iznimno oštra oštrica: dovoljno oštre da sijeku bakrenu žicu, ove škarice za nokte mogu glatko i lako izrezati grube, zadebljane i tvrde nokte ili nokte koje je teško rezati.

 width=

 • 100 % JAMSTVO ZADOVOLJSTVA: Vigoshop je profesionalna trgovina posvećena pružanju stopostotnog jamstva zadovoljstva našim kupcima. Obratite nam se u slučaju bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam pomoći u rješavanju vaših problema.

Ove škarice za nokte na nožnim prstima i škarice za zanoktice napravljene su za različite svrhe uključujući: kao pomoć za škarice za rezanje noktiju na nožnim prstima, za rezanje debelih noktiju, rezanje i pomoć pri liječenju gljivica na noktima. (uzrokovane dijabetesom, zadebljanjem noktiju itd.)

Metode upotrebe:

Namočite svoje stopalo: Kada močite svoje stopalo, stavite nekoliko žlica soli ili antibakterijskog sapuna u vodu. Nokat će biti mekan nakon namakanja od otprilike 10 minuta. Zbog toga će rezanje biti manje bolno. Čišćenje: Nakon svake upotrebe proizvod treba očistiti alkoholom kako bi se produžio njegov vijek trajanja, a i kako bi se izbjeglo množenje bakterija. Oprez: Osobe koje imaju paronihiju ili osobe kod kojih je nokat uzrokovao oticanje i infekciju trebaju očistiti svoje nokte i škarice i biti sigurni da nema bakterija.

ZNAČAJKE:

 • Dobro djeluje na problematičnim noktima na nožnim prstima i noktima na rukama
 • Podstavljena i dugačka ručka pruža maksimalnu iskoristivost
 • Kirurški nehrđajući čelik
 • Kompaktan dizajn
 • Konkavni vrh za precizno rezanje
 • Oštre, ali sigurne
 • Dvostruka opruga
 • Mekano prianjanje koje se ne kliže
 • Profesionalna kvaliteta
 • Primjenjivo na sve osobe starije od 12 godina

Provjerite proizvode za koje odustapnje od kupnje nije moguće. Reklamacije i zamjene

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Preuzmite upute za ovaj proizvod (.pdf)
Recenzije: 3
Mihael
17.09.2021
Odličan alat, osobito ručka koja se ne kliže kada škarice držite mokrim rukama. Dizajn omogućuje bolju iskoristivost škarica. Sve u svemu, odlična kupnja.
David
13.09.2021
Vrlo oštre i imaju odličnu veliku ručku pa izvrsno prianjaju. Moj jedini komentar je taj da su vrhovi iznimno oštri...možda bi mogli biti malo zaglađeni, ali osim toga sve je savršeno.
Vilim
14.09.2021
Vrlo klinički proizvod i prilično težak za upotrebu, ali ispunjava sve iz opisa. I ja sam kupio jako snažan set škarica za nokte i odradile su posao koji sam trebao.
Recenzije