Spremnik za odjeću velikog kapaciteta CLOTHBOX

72 ocjena kupaca

Model: ananas, Veličina: 50 * 40 * 50 cm

Paket obuhvaća: 1 x spremnik za odjeću velikog kapaciteta

299kn 149kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 149kn/kom 2x 119kn/kom 3x 104kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

OPIS PROIZVODA

Ovo je u potpunosti funkcionalno! Toliko je dubok i prostran da može ispuniti sve vaše potrebe za spremanjem odjeće! Samo ga napunite i, kad ste gotovi, sklopite ga za lakšu pohranu! 

ZNAČAJKE:

  • Veliki kapacitet – savršeno za pohranu velike količine predmeta poput odjeće, igračaka i knjiga, pribora, ručnika, deka itd. Iznimno praktično u svakodnevnom životu.

  • Dizajn s vezicama – dizajn koji vam omogućuje lako otvaranje košare, ali sprječava prodor prašine. Predmeti čvrsto stoje u njoj.

  • Jednostavno se podiže i premješta – snažne ručke sa strane omogućuju vam da ovaj proizvod lako premjestite gdje god želite.

  • Vodootporan i izdržljiv – napravljen od visokokvalitetnog pamuka, premaz je vodootporan. Izdržljiv i može se dugo upotrebljavati čak i u vlažnom okruženju. Odličan za rublje.

  • Kvadratni oblik – oblik savršeno odgovara zidovima zbog čega štedite prostor čak i ako samo stoji u prostoriji.

  • Lagan i sklopiv – može se preklopiti kad ga nećete upotrebljavati čime štedite prostor.

TEHNIČKI PODACI:

  • Materijali: Prirodni pamuk + PE vodonepropusni sloj
  • Veličina : [100 l] 50 * 40 * 50 cm


Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Dijana M.
23.09.2021
Odlično funkcionira. Mogla sam spremiti 5 skijaških odijela bez problema. Spakirala sam i nekoliko posteljina i pokrivača. Lijepo se spremaju i zauzimaju malo mjesta. Imala sam poprilično prostora za pohranu nakon što sam ih stavila u svoj ormar. Prikladno je i za spremanje jastuka.
Cecilija C.
20.09.2021
Ovo je izvrstan proizvod za spremanje deka ili jastuka. Naručila sam veliku količinu što je bilo odlično jer imam prostora u ormaru.
Jelena M.
19.09.2021
Kupila sam ovaj proizvod kako bih pomogla svekrvi da spremi velike pulovere i deke. Na taj način i dalje može vidjeti što se u spremnicima nalazi i ne treba prekopavati po velikim torbama.
Recenzije