Univerzalna sjenila za bočne prozore na automobilu SIDESCREEN

46 ocjena kupaca

Suncobrani SIDESCREEN su univerzalni, fleksibilni i rastezljivi, pa su prikladni za sve vrste automobila. Jednostavna instalacija u samo nekoliko sekundi!

299kn 129kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 129kn/kom 2x 129kn/kom 3x 129kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

Daju ugodno okruženje za vaš i vaš automobil

  • Stopostotno pokrivaju stražnji bočni prozor te pružaju maksimalan hlad za vas i vašu obitelj, a uz to snižavaju temperaturu u automobilu.

Kad izađete ili se uputite na izlet, više možete uživati u glazbi, filmovima, videoigrama, čitanju i hrani jer će te vi, vaša djeca, roditelji, prijatelji i kućni ljubimci biti opušteniji u udobnom prostoru. Čak i kad ste parkirani!

Savršeno pristajanje

Savitljiv i rastezljiv SIDESCREEN univerzalno odgovara svim vrstama automobila. Jednostavno se postavlja u samo nekoliko sekundi!

Zaštitite svoje dijete od bliještanja sunca

Dvoslojni rastezljivi poliester visoke kvalitete i gusto pletenje daju mnogo bolji učinak zasjenjivanja. Zaštitite svoju bebu od bliještanja sunca. Nema opeklina od sunca, bit će vam hladnije i ugodnije.

Protiv komaraca, insekata

Možda vam se dogodilo da se vaša obitelj želi odmoriti u automobilu dok ste na putu, ali vam pritom smetaju komarci. Tu vam SIDESCREEN zaista može pomoći. Osobito vašem malo anđelu.

Uživajte u svježem zraku

Kad postavite proizvod, prozore ćete i dalje moći podizati i spuštati kako bi u automobilu bilo dovoljno zraka.

Kvalitetan materijal i jednostavno postavljanje

SIDESCREEN je izrađen od vrlo rastezljive najlonske mrežaste tkanine. Lako se postavlja u skladu s uputama na slici, i nije vam potrebno vakuumsko pričvršćivanje ni ljepilo. Prekrit će cijeli prozor na automobilu.

ZNAČAJKE:

  • Zaklonite sunčevu svjetlost

  • Blokirajte nepodnošljivu toplinu i smanjuje troškove za energiju

  • Sprječava trošenje i blijeđenje materijala na sjedalima u automobilu

  • Sprječava da vaša djeca zadobiju opekline, pregriju se ili ih ugrizu insekti

TEHNIČKI PODACI:

  • Materijal: Mrežasta tkanina za zaštitu od sunca

U PAKIRANJU SE NALAZI:

  • Komplet od 4 komada (2 * prednji + 2 * stražnji prozor)

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Katarina Dabo
07.09.2021
Ovo je jedino što je mojeg mališana uspjelo zakloniti od sunca! Dogodilo nam se i da smo sina odveli u park, ali smo zaboravili deku kojom bi ga zaštitili od sunca. Skinuli smo sjenila s prozora i omotali ih oko cijele dječje autosjedalice. Djelovala su kao zaštita od sunca i zaštita od buba. Vrijedne svake lipe, a imamo ih samo tjedan dana!
Tina
03.09.2021
Da budem iskrena, ovaj komplet sjenila za prozore potpuno mi je promijenio život. Super stvar!
T. Fržop
15.08.2021
Vrlo korisna stvar. Oprala sam ih nekoliko puta. Malo se rastežu pri većim brzinama na autocesti. Sviđaju mi se više od onih koji se lijepe. Uspješno su lice mojeg djeteta zaklonili od sunca. VRIJEDE SVAKE KUNE, A I VIŠE OD TOGA!!! OD SRCA IH PREPORUČUJEM!!!
Recenzije