UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE

60 ocjena kupaca

Ne uspijevate uvijek parkirati vozilo u hladu kako biste ga zaštitili od vrućine? UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE savršeno je za vas!

249kn 179kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 179kn/kom 2x 179kn/kom 3x 179kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

POJEDINOSTI O PROIZVODU

Ne uspijevate uvijek parkirati vozilo u hladu kako biste ga zaštitili od vrućine? UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE savršeno je za vas!

UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE naprosto je nevjerojatno! Ovo sjenilo za blokiranje UV zraka izrađeno je od aluminijske legure – istog materijala koji se upotrebljava u zrakoplovnoj industriji!

Sjenilo GLADESHADE nevjerojatno je svestrano! Dizajnirano je tako da se može uklopiti u najrazličitija vozila: kombije, kamione, limuzine i SUV vozila! Jednostavno ga izrežite prema veličini vjetrobranskog stakla vozila i spremno je za upotrebu!

Ovaj je proizvod ujedno i najbrže automobilsko sjenilo dostupno na tržištu! Jednostavno povucite sjenilo za zaštitu od sunca i blokiranje UV zraka s desne na lijevu stranu i zakačite ga na predviđeno mjesto!

UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE super se jednostavno instalira! Slijedite ove jednostavne korake: (1) Učvrstite usisne čašice na desnu stranu vjetrobranskog stakla. (2) Okrećite glavu dok se ne isiše sav zrak. Zatim umetnite rub sjenila u urez. (3) Na kraju povucite rub sjenila s desna na lijevo preko vjetrobranskog stakla.

UV sjenilo za vjetrobransko staklo GLADESHADE jednostavno MORA IMATI svako vozilo!

Otvoreni domet: 155 cm Visina: 65 cm

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Lara D.
19.09.2021
Učinkovito! Automobil se ne zagrijava čak i ako je sunčano
Katarina K.
03.09.2021
Jednostavna ugradnja. Preporučujem proizvod
Anton E.
13.08.2021
Odlično se uklapa u moj automobil. 5 ZVJEZDICA
Recenzije