Višenamjenski drvodjelski alat za rezanje gipsanih ploča PRECISICUT

65 ocjena kupaca

Označite mjere i mjesta koja ćete rezati u punoj dužini s pomoću priložene stolarske olovke koja stane u prikladni držač tako da će uvijek biti baš tamo gdje vam treba.

339kn 219kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 4.10. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 219kn/kom 2x 219kn/kom 3x 219kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

OPIS

Ručni alat za kućnog majstora – izmjerite, označite i izrežite knauf jednim alatom jednostavnim za upotrebu; idealno i za podne pločice, tepih, linoleum, drvene podove, izolaciju, drvene obloge, viseće slike i rolete, rezanje tkanine, pjenaste ploče, vinilne fasade, šperploču, stropne pločice, krovne pločice i još mnogo toga.


Oštri nož omogućuje vam jednostavno i precizno rezanje knaufa u obliku kruga ili ravne linije.

Ugrađeni SAE metar dimenzija 3 x 2,5 cm sa sigurnosnim zaključavanjem omogućuje vam jednostavno mjerenje i prijenos na knauf ili bilo koji drugi materijal; jedanput izmjerite, jedanput izrežite; metar osigurava dosljedne i točne rezove.

Zaključavanje jednim dodirom: pomaknite i povucite prema dolje da biste zaključali i fiksirali. Mjerilo je točno, alatom se lako reže, dobar je za okoliš i ne stvara prašinu. Samo gurnite i neometano upotrebljavajte. Jedinstveni metar osigurava točne dimenzije. Rezanje bez prašine, dobro za okoliš i zdravlje, nećete dodirivati nož ili ozlijediti ruke.

Označite mjere i mjesta koja ćete rezati u punoj dužini priloženom stolarskom olovkom koja stane u prikladni držač tako da će uvijek biti baš tamo gdje treba

Izdržljiva ABS glava i gumirana ručka maksimiziraju ravnotežu i kontrolu, a alat je ujedno i lagan, lakši od 0,5 kg


Ugrađena kutija za pohranu noževa olakšava nošenje noževa. Brzo rezanje, bez prašine, laka i jednostavna ugradnja noža.

PAKIRANJE UKLJUČUJE:

  • Višenamjenski ručni alat s metrom za mjerenje i pomoćnim nožem
  • Olovku
  • Nož

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Nino
07.09.2021
Udobno sjeda u ruku. Tijekom rada nije bilo potrebe za provjerama.
Franjo
27.08.2021
Odlična oprema. Vrlo dobra izrada. Preporučujem prodavača i robu.
Matej
15.08.2021
Dobar artikl kojeg još nisam isprobao, ali siguran sam da će biti savršen. Hvala prodavaču, dobro zapakirano, stigao je brzo. Hvala
Recenzije